Живе речи ТВ: Презвитер Предраг Поповић - Свети Василије Острошки је руководио моје кораке!

U nedjelju o Strašnom sudu molitveno u ostroškoj svetinji; Bogoslužio  o.Predrag koji je pješke došao iz Velike Plane | Manastir Ostrog

У навечерје празника Светог Рафаила Банатског, 28. августа 2020. лета Господњег  емитовано је уживо дванаесто издање емисије "Живе речи". Гост  емисије био је презвитер Предраг Поповић, парох при храму у Великој Плани. Модератор емисије био је свештеник Иван Цветковић.

По одслуженом Светоуспенском акатисту, гост емисије је казивао своје утиске и сведочанства са пута од Велике Плане до Острога, који је био раван чуду Божјем и израз велике љубави острошког чудотворца који је, према речима свештеника Предрага, био молитвени посредник Господу који је био Путеводитељ овог благословеног путовања. 

Нама је Свети Василије острошки отклонио све муке и болести, светац наш је препородиом и он нас уклонио све тешкоће и проблеме, истакао је наш гост говорећи о сусрету са великим острошким чудотворцем.  

Протопрезвитер Слободан Јокић о својој новој књизи „Црквени живот у Црној  Гори у 18. и 19. вијеку“ - Вести из Епархија - Живе Речи Утехе

Гост наше следеће емисије, у среду 2. септембра од 20ч, биће протопрезвитер-ставрофор Слободан Јокић, архијерејски намесник никшићки. Емисија ће бити уживо емитована из никшићког Саборног храма Светог Василија Острошког. Најава са свим детаљима у погледу наведене емисије на нашем порталу биће доступна у понедељак 31. августа у вечерњим часовима.