Подржимо обнову изгореле куће Срећка Виријевића!

Фебруар 16, 2021 - 20:00
Фебруар 16, 2021 - 22:48
 0  1415
Подржимо обнову изгореле куће Срећка Виријевића!

Поштовани пријатељи, 

Обраћам Вам се у у моје име и име групе комшија и пријатеља из Мудраковца са молбом за пружање материјалне и нематеријалне помоћи мојим парохијанима породици Виријевић, која се налази у изузетно тешкој ситуацији.

Наиме, наша комшиница Гордана Виријевић која је нажалост психички оболела и тренутно је хоспитализована на Одељењу психијатрије након што је изазвала пожар у коме је изгорела породична кућа у којој је живела са сином Срећком. Ова кућа се налази у Мудраковцу, у улици  Ђорђе Ћурчије 22 и пре пожара није имала услове за нормалан и достојан човеку живот, а сада уопште није могуће живети у истој.

Породица годинама живи у нехуманим условима. Гордана дужи временски период има озбиљне психичке проблеме, иначе самостално се старалa о Срећку и поред своје здравствене и финансијске ситуације. Његов отац који је и сам био социјални случај није живео са њима и није им финансијски помагао, преминуо је. Срећко Виријевић, нема блиске рођаке који би могли да му помогну, тако да тренутно станује код комшија и пријатеља, који му помажу колико могу, али то напросто није довољно. Срећко има 24 године, добар је комшија, вредан, и фино васпитан, по занимању је електротехничар али нема стално запослење, углавном је повремено ангажован.

Имајући у виду све горе наведено, молимо Вас да у оквиру Ваших могућности, финансијски или на били који други начин помогнете овој породици, посебно Срећку који жели да сопственим радом обезбеди својој мајци и себи нормалан живот.

У нади да ћете Срећку изаћи у сусрет и помоћи му у обнови куће и налажењу сталног запослења.

Даље у прилогу налазе се фотографије објекат

У име мог парохијана Срећка Виријевића

Иван Цветковић, протојереј

За подршку преко Western Uniona или преко PostNet молимо вас да иде на име Верољуб Мијајловић тел/вибер +38163601728 .  Крушевац, Србија. Он је човек који помаже свим силама да се кућа заврши.

за све остало

Вашу финансијску помоћ можете уплатити на истом линку где се подржавају Живе Речи са ОБАВЕЗНОМ НАЗНАКОМ за брата Срећка 

Линк за подршку је ОВДЕ 

За неки други вид помоћи, можетете ме контактирати на вибер/телефон +381646164918

 

Уколико желите да подржите мисионарски рад Живих Речи, то можете учинити на линку ОВДЕ
Хвала Вам!

Уколико желите да подржите мисионарски рад Живих Речи, то можете учинити на линку ОВДЕ
Хвала Вам!